Hen over sommeren har vi tid-samme-dag koncept. Se venligst nedenfor. 

 

 

GRAVIDITETSUNDERSØGELSE

Når du har konstateret, at du er gravid eller har mistanke om det, så kontakter du klinikken mhp. at bestille tid til første graviditetskonsultation.


Hensigten med denne konsultation er at udregne termin/fødetidspunkt ud fra den første dag i din sidste menstruation samt at udfylde graviditetsjournal/vandrejournal. Vi taler om, hvor du ønsker at føde samt hvilke undersøgelser, du ønsker at få foretaget som led i tidlig fosterdiagnostik. Derudover vil du få taget en række blodprøver.

Du vil få en tid ved sygeplejersken til gennemgang af papirer, blodprøver og urinprøve. Ca en uge efter får du en lægetid til gennemgang af resultaterne, denne kan tilbydes som videokonsultation. 

Vælger du at tage imod tilbuddet om 1. trimesterskanning og risikovurdering (nakkefoldsscanning), skal du selv sørge for at bestille en tid via minSP. Download app: minSP

  • log in
  • menu
  • book en aftale

Ud over den første graviditetsundersøgelse skal du undersøges af os i uge 24 og uge 32.

Ved hver graviditetsundersøgelse skal der foretages urinprøve. Du kan enten medbringe den eller foretage den før den aftalte tid hos lægen og sygeplejerske. Mød da gerne 5 minutter før.